Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 17. detsember 2020

Mööblitootjate TOPi võitja: meil on tootmine kogu aeg tellimustega kaetud

Mööblitootjate TOPi esikohale kerkinud valdavalt projektmööblit tootva Retlar OÜ juhatuse liikme Jaanus Kasema sõnul on ettevõtte tootmine pidevalt tellimustega kaetud ja ka mööbli paigaldus väljaspool Eestit on väikeste piirangutega toiminud.
Wikborgi advokaadibüroo Oslos. Enamik Retlari töödest ongi väljaspool Eestit.
Foto: Retlar OÜ

2019. aasta tulemuste põhjal oli Eesti edukaim mööblitootja Retlar OÜ, kelle põhitegevus on projektmööbli ja sisekujunduselementide valmistamine ning paigaldus. Enamik Retlari toodangust läheb väljapoole Eestit ning ettevõtte edu pant on juhatuse liikme Jaanus Kasema sõnul orienteerumine suurtele ja keerukamatele projektidele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077