Autor: Tööstusuudised.ee • 10. detsember 2020

Ida-Virumaa aasta ettevõte on metallitööstus Fortaco Estonia

Ida-Virumaa Aasta ettevõte on Fortaco Estonia OÜ, mis võitis „Ida-Virumaa Aasta Äritegu 2020“ tiitli tootmise laiendamise eest oma Narva tehases.
Fortaco president Lars Hellberg
Foto: Fortaco Group

Neljapäeval, 10. detsembril avalikustati konkursi „Ida-Virumaa Aasta Ettevõtted 2020“ võitjaid seitsmes kategoorias: väikeettevõte, turismiettevõte, uustulnuk, eurorahade rakendaja, ettevõtja sõber, noorte ettevõtlik tegu ja aasta äritegu. Ida-Virumaa Aasta ettevõte on Fortaco Estonia OÜ, mis võitis „Ida-Virumaa Aasta Äritegu 2020“ tiitli tootmise laiendamise eest oma Narva tehases, teatas konkursi üks korraldajatest Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077