Autorid: Rivo Sarapik, Harro Puusild • 29. juuni 2020

Kuidas tehases digitaliseerimisega alustada? Ekspert: vaja on selget visiooni

Digitaliseerimine eeldab tööstusettevõttelt selget nägemust, millises suunas areneda. Lähenemine, et digitaliseerime siin, seal ja kuskil veel, et ehk läheb paremaks, tekitab digitaalset fragmenteeritust, hoiatas Lean Digitali konsultant Aleksandr Miina Äripäeva raadio saates “Fookuses: tark tööstus”. Oma kogemusi jagavad ka toiduainetööstuse Orkla Eesti juht Kaido Kaare ja metallitööstuse Hy-Tech Comp juht Urmo Sisask.
Orkla Põltsamaa tehases aitavad pakendada robotid Robert ja Roberta.
Foto: Orkla Eesti AS

Digitaliseerimise vaade peaks olema terviklik, nõustus ka saates osalenud Orkla Eesti juht Kaido Kaare. “Meie oleme püüdnud kaardistada kõiki äriprotsesse, mida soovime digitaliseerida ja mille puhul oleks asjal mõtet,” märkis Kaare.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077