Autor: Tööstusuudised.ee • 25. märts 2020

Elektroonikatööstus Incap kutsub noori stipendiumile kandideerima

Saaremaa elektroonikatööstus Incap kutsub koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga inseneritudengeid kandideerima ettevõtte poolt välja pandud mitme tuhande euro suurusele stipendiumile.
Incapi Saaremaa tehas
Foto: Incap

Kuressaares asuva Incapi tehase juhi Greg Grace sõnul loodi stipendium eesmärgiga tunnustada juba insenerialal õppivaid noori ja meelitada valdkonda ka järelkasvu. “Kuigi meie tehastes nii Saaremaal kui mujal riikides on tootmine suures osas automatiseeritud, vajame jätkuvalt insenere, kes robootikat seadistada ja projektidele vastavalt ümber kohandada suudaksid,” selgitas Grace.

Noorte motiveerimiseks paneb Incap koostöös TalTechi ja Saaremaa vallaga välja 2250 euro suuruse stipendiumi, mis tudengile ühekordselt välja makstakse. Stipendiumile saavad kandideerida TalTechi inseneriteaduskonna elektroenergeetika ja mehhatroonika bakalaureuseõppe tudengid, kel on ette näidata nõutud õppekoormus ja head hinded. Samuti hindab ettevõte noorte tunnustamisel aktiivsust ja kirge oma eriala vastu.

Noortel on võimalik kandideerida stipendiumile kuni 12. aprillini, konkursi tulemused avaldatakse hiljemalt 15. mail. Stipendiumi pidulik üleandmine TalTechi aulas toimub 27. mai pärastlõunal. Täpsem info kandideerijatele asub Taltechi kodulehel, Arengufondi alamjaotuses, käesoleva aasta kevadstipendiumite hulgas.

Rahvusvahelise elektroonikaseadmete tootjana pakub Incap uusima tehnoloogia abil valmistatud kvaliteetseid elektroonikaseadmete lahendusi. Ettevõtte tootmine toimub nii Saaremaal Kuressaares kui ka Indias, Ühendkuningriikides ja Slovakkias. Osa ettevõtte meeskonnast asub ka Helsingis ja Hong Kongis. Grupis töötab pärast jaanuaris toimunud uute tehaste üleostmist kokku ligi 1300 inimest ning ettevõtte käive oli möödunud aastal enne lisandunud tehaste käivet 71 miljonit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077