Autor: Mait Kraun • 13. märts 2020

Börs: tööstusmetallid jätkuvalt surve all; bensiin vabalanguses

Nädala börsiuudised: tööstusmetallid jätkuvalt tugeva surve all; vasehinnad viimase kolme aasta põhjas; nikkel odavnes kolme aasta kiireimas tempos; kulla hind hakkas pärast uue tipu saavutamist kiiresti kukkuma; nafta 30 aasta suurim kukkumine viis bensiini vabalangusesse.
Tööstusmetallid hakkasid selle nädala kiiresti kukkuma
Foto: Raul Mee, fotograaf

Tööstusmetallid hakkasid sellel nädalal kiiresti kukkuma, sest Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) kuulutas koroonaviiruse pandeemiaks ning kardetakse, et mõju maailmamajandusele saab olema väga suur. Kuna tööstusmetallid sõltuvad majanduse käekäigust, hakkasid need odavnema.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077