Autor: Marge Ugezene • 28. jaanuar 2020

Pukk: uus ettevõtlusminister on tööd positiivselt alustanud

Presidendilt teenetemärgi saanud elektroonikatööstuse Incap Eesti haru juhtinud Otto Richard Pukk loodab, et Eestis jätkub tööstuspoliitika arendamine, kuid selleks peab ettevõtjate ja riigi vahel käima pidev dialoog.
Presidendilt teenetemärgi saanud Otto Richard Pukk
Foto: Raul Mee

Dialoog on Puki sõnul olnud erinev. "Oleneb, milline minister on ametis, aga viimasel ajal on uus ettevõtlusminister väga positiivselt alustanud oma tööd. On lootust, et saame asju koos teha," ütles Pukk Äripäevale.

Mida on olnud poliitikutele kõige keerulisem selgeks teha? “Selgitada, et kõiki asju ei saa kohe teha. Perspektiivide erinevus,” vastas Pukk.

Eesti elektroonikatööstuse tase on Puki hinnangul väga hea. “Firmad ei pea alati minema välismaale – kogu tarne- ja väärtusahel on Eestis olemas,” ütles ta. “Konkurents on tihe, aga samas on Eesti hea geograafilise asukohaga ja logistika on suur osa sellest ärist.”

Orden oli Pukile aga ootamatu. “See on mulle küll väga suur üllatus. Alati on väga tore, kui keegi teine ka märkab, mida sa vaikselt teed,” lausus Pukk, kes on enda sõnul üritanud endast alati parimat anda ning teinud tööd, et elektroonikatööstus rohkem tähelepanu saaks.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077