Autor: Tööstusuudised.ee • 24. jaanuar 2020

Incapi Eesti elektroonikatehast hakkab juhtima Greg Grace

Alates tänasest asub Kuressaares asuvat Incapi elektroonikatehast juhtima ettevõtte senine äriarenduse juht ja juhatuse liige Greg Grace. Senine tehase juht Otto Richard Pukk jätkab ise kogu Incapi grupi presidendina.
Greg Grace
Foto: Valmar Voolaid

Los Angeles sündinud ja 25 aastat Eestis elanud Incapi äriarenduse juht Greg Grace on varasemalt olnud tegevjuht, müügijuht ja juhatuse liige Skano Grupis, Balti turgude arendusjuht Coca-Cola HBC Baltics AS-is ning tegevjuht NBS Kaubanduse AS-is. Grace on omandanud rahvusvaheliste suhete bakalaureusekraadi Virginia ülikoolis, teatas ettevõte.

Lisaks Incapi Eesti üksuse juhi rollile liitub Grace ka Incapi korporatsiooni juhatusega, kuhu kuuluvad lisaks temale ka grupi president Otto Richard Pukk, Incap India juht Murthy Munipalli ning grupi finantsjuht Antti Pynnönen. Grupi tehased Eestis, Indias, Ühendkuningriikides ja Slovakkias opereerivad iseseisvate tootmisüksustena, vastutades lisaks tootmisele ka kliendisuhete halduse, hinnastamise ja muude protsesside eest.

Incapi presidendi ja seni Incapi Eesti tehast juhtinud Otto Richard Puki sõnul on Incapi Eesti üksus teinud viimase kümne aasta jooksul läbi korraliku arengu ning tal on hea meel anda tehase juhtimine üle Greg Grace’le. “Greg on loonud meie ettevõttes olulist väärtust, kasvatades meie äri ja ma usun, et ta jätkab neid positiivseid arenguid koos meie võrratu tiimiga ka edaspidi - loodan, et veelgi suuremate tulemusteni. Ühtlasi tervitan ka Gregi Incapi grupi juhatuse liikmena,” märkis Pukk.

Alates tänasest annab Pukk Grace’le üle Incapi Eesti tehase juhi koha ning jätkab ise kogu Incapi grupi presidendina, keskendudes edaspidi grupi laienemisele ja sellega seotud integreerimisprotsessidele Ühendkuningriikides ja Slovakkias.

Rahvusvahelise elektroonikaseadmete tootjana pakub Incap uusima tehnoloogia abil valmistatud kvaliteetseid elektroonikaseadmete lahendusi. Ettevõtte tootmine toimub nüüdsest nii Saaremaal Kuressaares kui ka Indias, Ühendkuningriikides ja Slovakkias. Osa ettevõtte meeskonnast asub ka Helsingis ja Hong Kongis. Grupis töötab alates ettevõtte laienemisest kokku ligi 1300 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077