Autor: Tööstusuudised.ee • 30. detsember 2019

Millal on läbipõlemine lähedal?

Kui oled veel töövõimeline, aga sa tunned, et kõike on liiga vähe, siis pead olema eriti ettevaatlik, soovitab tööstusjuht ja koolitaja Kristjan Rotenberg täna kell 13 Äripäeva raadios eetrisse minevas saates "Tööstusuudised eetris".
Kristjan Rotenberg
Foto: Harro Puusild

"Konksukoht on see, et läbipõlemist võetakse sageli kui sündmust, aga läbipõlemine pole kunagi sündmus, vaid protsess - see võib olla päris pikk protsess," tuletab Rotenberg meelde.

Ta lisab, et läbipõlemine käib sammude kaupa. "Elu muutub iga järgmise sammuga justkui raskemaks ja keerulisemaks ning see algab hetkest, kui kõik on hästi ja tahaks väga-väga teha. Mingil hetkel on asju üha rohkem ja rohkem ning tunnen, et mul on jälle palju. Seejärel järgmisel hetkel on jälle teistpidi, et mul on kõike liiga vähe - mul on vähe head tuju või vähe aega enda jaoks. Sellel hetkel, kui väga palju muutub selleks, et mul on väga vähe, on läbipõlemine lähedal," selgitab Rotenberg saates. "Kui oled veel töövõimeline, aga sa tunned, et kõike on liiga vähe, siis pead olema eriti ettevaatlik."

Saates jagab Kristjan Rotenberg lihtsaid näpunäiteid, mida läbipõlemise vältimiseks ja leevendamiseks igaüks teha võiks.

Saade on eetris esmaspäeval, 30. detsembril kell 13.00 Äripäeva raadios. Saadet juhib Harro Puusild.

Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetavad Radius Machining ja Hansavest.

"Tööstusuudised eetris" saateid on võimalik järele kuulata SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077