Täna toimus elektroonikatööstuse rahvusvaheline seminar

Eesti Elektroonikatööstuste Liit korraldas täna valdkonna suurseminari, kus rahvusvahelised eksperdid ja ettevõtted andsid ülevaate kõrgtehnoloogilistest elektroonikatootmise teenustest ja arengust Euroopas.

Arno Kolk  Foto: Eesti Elektroonikatööstuse Liit

Rahvusvaheliste esinejatega seminar tutvustas osalejatele nii Euroopa kui Eesti elektroonikatööstuse võimalusi ja arengut.

“Täna on Eesti elektroonikaettevõtete juurde koondunud tipptasemel tehniline kompetents, mis võimaldab Eestil pakkuda rahvusvahelistele turgudele tarku tooteid ja olulist lisandväärtust elektroonikasektori teenustes,” kirjeldas Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juht Arno Kolk ja lisas, et sealjuures pakuvad kodumaised ettevõtted täna väärtust nii erinevate sektorite suurkorporatsioonidele kui ka alles alustavatele idufirmadele.

Seminaril jagasid oma kogemusi Euroopa elektroonikatööstusest Saksa analüütikaekspert Dieter Weiss ning Põhjamaade elektroonikatootmise praktikatele keskendus telekommunikatsiooniettevõte Huawei. Võrdluspilti Moldova elektroonikasööstusest pakub sealse elektroonikatootjate liidu president Marcel Varlan.

Sektori kohalikud ettevõtted pakkusid aga ülevaadet elektroonikatööstusest Eestis ja rääkisid lähemalt nii targa keskkonna loomisest, tootearendusest, käsimontaažist digiajastul kui ka logistika väljakutsetest. Üritus lõppes paneeldiskussiooniga.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077