Autor: Tööstusuudised.ee • 28. november 2019

Radiust hakkab juhtima Ahti Talts

Metallitööstusettevõtte Radius Machining uus tegevjuht on alates 25. novembrist Ahti Talts, kes on varem juhtinud masinaehitusettevõtet Fors MW.
Ahti Talts
Foto: Tööstusuudised.ee

Radiuse omanikeringi kuuluv Veljo Konnimois ütles Tööstusuudistele, et on Ahti Taltsi näol leidnud meeskonnale tugeva juhi, kes tunneb valdkonda ja omab laialdasi teadmisi praegustest ja tulevikus tehtavatest sammudest. "Ahtiga kohtusime esimest korda 2012. aasta sügisel. Pärast seda olen vähemalt kolm korda püüdnud talle meie tulevikuplaane ja eesmärki "maha müüa". Viimasel korral nüüd siis kõige edukamalt - Ahti nõustus vastu võtma väljakutse, mille talle esitasime," ütles Konnimois.

Ahti Talts märkis, et on Radius Machiningu tegemistega juba pikemat aega kursis ja seega otsus ettevõttega liituda tuli suhteliselt kergelt. "Olen alati imetlenud võimekat, teotahtelist ja kokkuhoidvat Radiuse meeskonda, kes suudab kiirelt muutuvas vajaduste maailmas orienteeruda - see on kindlasti üks ettevõtte suurimaid väärtusi," kommenteeris Talts.

Ta lisas, et määrav oli ka omanike kindel visioon ja suure pildi nägemine. "Olen uhke, et saan olla osa Radiuse meeskonnast, usun, et koos edasi liikudes jõuame kaugele."

Uued plaanid nõuavad tähelepanu

Seni ettevõtet juhtinud Veljo Konnimois põhjendab tegevjuhi kohalt taandumist edasiste plaanidega. "Olen esitanud endale nõudmisi, mida on teistelt väga keeruline nõuda. Praegugi tuleb leida aega uue ettevõtmise plaanide elluviimiseks, mille kõrvalt ei saa teha järeleandmisi eelmistele tegemistele ja antud lubadustele nii klientidele kui kogu meie meeskonnale," selgitas Konnimois Tööstusuudistele.

Konnimois lisas, et on aja jooksul mitu korda teinud sammu tagasi, selleks et võtta hoogu ja minna veelgi kaugemale. "Minu igapäevane tegevus on seotud meie grupi ettevõtete arendamisega, mille algusfaasis ja käed-küljes-suhtumisega toimuvad arengud pisut kiiremini kui eemalt delegeerides. Meil nimetatakse seda "omaniku faktoriks" - olgu see siis aeg-ajalt pingi taga reaalselt detailide pööramine või unetundide arvelt edasi liikumine," sõnas ta.

Radius Machining OÜ on metallitööstusettevõte, mille põhitegevusalaks on CNC treimine, freesimine, hüdraulika komponentide tootmine ja sõlmede koostamine. Ettevõtte müügitulu kasvas mullu 58 protsenti ligi 6 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077