Autor: Äripäev • 15. november 2019

M.V.Wooli tehast ähvardab sulgemine

M.V.Wooli tehast ähvardab sulgemine, kinnitas veterinaar- ja toiduameti asejuhataja.
Foto: Liis Treimann
Veterinaar- ja toiduamet leidis M.V.Wooli tehasest võetud proovidest taas listeeriabakteri. Mis edasi saab, pole veel otsustatud, kuid amet ei välista ühe võimalusena ka ettekirjutust tehase sulgemiseks, kirjutab ERR.

VTA asejuhataja Olev Kalda kinnitas ERRile, et M.V.Wooli tehasest võetud proovidest on avastatud taas listeeriabakter, mis võib viia tehase sulgemiseni.

Pikemalt saab lugeda ERRist.

Oktoobri lõpus teatas M.V.Wool, et otsustas lõpetada kuumsuitsutatud lõhe- ja forellitoodete tootmise Vihterpalu tehases ning viia see üle Harku tehasesse.

Teates seisis ka, et veterinaaramet oli küsinud M.V.Woolilt ärisidemete kohta nelja Eesti ettevõttega, millest üks oli OÜ Peetsman. Ülejäänud ettevõtetest ühele ei ole M.V.Wool kala müünud. Juhul kui nende toodetest leiti sama listeeriatüvi, siis selle algallikas ei saa olla M.V.Wool, seisis teates.

Loe lisaks
Listeeriaskandaali uus osaline: ärge sööge plekilisi õunu

Tartumaa väikeettevõtja, firma Peetsman omanik Riho Laan ütles oktoobris Äripäevale, et paanika tõttu on tema firma müük oluliselt alla läinud. "Isegi see pisike, mis mul on,“ sõnas Laan ja täpsustas, et müüginumbrid vähenesid septembris ja oktoobris kolmandiku võrra.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077