Autor: Tööstusuudised.ee • 22. august 2019

Incap investeerib seadmeparki 2,1 miljonit eurot

Incap Electronics Estonia juhatuse liikme Greg Grace
Foto: Valmar Voolaid
Saaremaal asuv Incapi elektroonikatehas uuendab tehases SMT-tootmisliine. 2,1 miljoni euro väärtusega investeeringu raames pikendatakse ühe tootmisliini lepingut ning vahetatakse teine tootmisliin välja täiesti uue vastu.

Incap Electronics Estonia juhatuse liikme Greg Grace’i sõnul on 2017. aastal tehtud investeering SMT-Rentingu pakutavasse SMT (surface-mount technology ehk pindmontaaži tehnoloogia) tootmisliini kasvatanud Incapi tulemusi. „Meie suurenenud tootmisvõimekus ja paindlikkus on võimaldanud meil pakkuda oma klientidele rohkem lisaväärtust ja valmistada oma tootmist ette vastavalt klientide konkreetsetele vajadustele," selgitas Grace pressiteates.

Et viia tootmine Kuressaare tehases järgmisele tasemele, investeerib Incap 2,1 miljonit eurot väärt rendi-põhimõttel toimivatesse uutesse tootmisliini seadmetesse, mille jaoks pikendas lepingut senise koostööpartneriga SMT-Renting. Ühe tootmisliini uuendamine ja teise tootmisliini asendamine täiesti uue tootmisliiniga viiakse lõpule 2019. aasta novembris.

Ettevõtte tootmine toimub nii Saaremaal Kuressaares kui ka Indias Tumkuris ning osa meeskonnast asub Helsingis ja Hong Kongis. Kogu grupi eelmise aasta käive oli 59 miljonit eurot, kasvades aastaga 21,5%. Ettevõtte kasumiks kujunes 5,8 miljonit eurot.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077