Autor: Tööstusuudised.ee • 17. mai 2019

Salvest investeeris enam kui pool miljonit eurot uude tootmisliini

Salvest investeeris enam kui pool miljonit eurot Tartu tootmises asuvasse tootmisliini, mida kasutatakse uue tootekategooria valmistamiseks ja innovaatilisse pakendisse pakendamiseks.
Salvesti tootmisliin.
Foto: Tööstusuudised.ee

Salvesti juhi Triin Kõrgmaa sõnul hõlmas eelmise aasta suurim investeering uut tootmis- ja pakkeliini, mis tagab Salvestile senisest laiemad võimalused tootearenduseks ning võimaldab siseneda ka uutesse tootekategooriatesse ja tuua turule põnevaid tooteid. Lisaks uudistoodetele võimaldab liin toidutootjal võtta kasutusele täiesti uudsed pakendid erinevates suurustes.

„Uus liin võimaldab Salvestil jätkata kasvu nii kodu- kui ka välisturgudel. Lisaks eestlaste seas hinnatud purgisuppidele, saame nüüd valmistada ka tarbijate seas üha populaarsemaid püreesuppe ning seda ökoloogilisest toorainest ja kasutajasõbralikus pakendis,“ tutvustas Kõrgmaa.

Uuel liinil pakendatakse valminud toode mugavasse alumiiniumivabasse pakendisse, mis suurendab ettevõtte juhi sõnul oluliselt toote kasutusmugavust ning annab tarbijale võimaluse pakend pärast toote kasutamist mugavalt ümberkäitlemisse suunata.

Eelmise aasta juunis paigaldatud tootmisliinil toimus esmatootmine aprilli alguses. Selle tulemusel jõudis aprilli lõpus ja mai alguses poodidesse täiesti uus tooteseeria – mahetoorainest, säilitusaineteta ning kunstlike lõhna- ja maitseaineteta valminud Salvest Prestó sarja supid. Hetkel on tootevalikus kõrvitsapüreesupp kookospiimaga, tomatipüreesupp ürtidega ning köögiviljapüreesupp kanafileega, mis kõik saadaval koduturu hästivarustatud kauplustes. Kõrgmaa sõnul on peatselt oodata ka tootepere suurenemist ning kindlasti liigub alambränd lähiajal ka välisturgudele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077