Autor: Tööstusuudised.ee • 12. detsember 2018

Taasiseseisvusaja vanim tööstusettevõte tunnustas oma staažikaimaid töötajaid

Masinaehitusettevõte Fors MV pidas suure jõululõuna, kus tunnustas ka staažikaimaid töötajaid.
Foto: Fors MV
Täna peeti masinaehitusettevõtte FORS MW jõululõunal meeles ettevõttes kõige kauem töötanud inimesi – üle 20 aasta on ettevõtte heaks oma panust andnud 9 töötajat, üle 10 aasta suisa 44 töötajat – kokku 34% põhikohaga töötajatest.

Kõige pikema staažiga mehed on töötanud ettevõttes üle 24 aasta, teatas ettevõte. Nii treial Enn Niiduma, laserpingi operaator Vadim Fjodorov kui ka tooteinsener Sulev Hõbe alustasid ettevõttes tööd selle asutamisaastal 1994, kui valmistati esimesed masinad tollal Maardus asunud tootmises, ja on väga hinnatud professionaalid ka täna.

“Inimesed, kes on ettevõttega olnud heas ja halvas, on meie kuldvara. Just tänu nende aastatepikkusele tööle ja pingutustele on FORS MW-l täna kogemus ja kompetents, mis teeb meist Euroopa turu liidri oma tegevusalal,” tunnustas lojaalseid töötajaid FORS MW tegevjuht Ahti Talts. “Püüame olla hea tööandja ka edaspidi. Näiteks algavast aastast pakume lisapuhkusepäevi kõikidele, kel staaži vähemalt 5 aastat."

AS FORS MW tegutseb Harjumaal Sauel ning annab tööd kokku 134 töötajale. Ettevõttes arendatakse, toodetakse ja eksporditakse metsaveotreilereid, kraanasid ja traktori protsessoreid ning konkstõstehaagiseid, kallurhaagiseid, konteinereid ning Z-kraanasid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077