Autor: Tööstusuudised.ee • 16. november 2018

Tööstusuudised eetris esmaspäeval: "Uue tehase teeksime ehk Lätti või Leetu"

Jalax ASi omanik ja juhatuse liige Peeter Allik ning tegevjuht Tanel Press Äripäevas.
Foto: Roberta Lupp
Esmaspäeval, 19. novembril on Äripäeva raadio eetris järjekordne "Tööstusuudised eetris", kus on juttu tootmisest väljaspool Harjumaad. Saates lahkavad teemat Jalaxi juhatuse liige Peeter Allik ja tegevjuht Tanel Press.

Paljude teiste teemade seas on saates juttu ka Jalaxi võimalikust laienemisest. Peeter Allik ütleb saates, et kui Jalax peaks ühel hetkel uut tehast kavandama hakkama, siis poleks sugugi kindel, et see Eestisse tuleks.

Allik märkis veel, et kasvava tööjõupuudusega riigis on 150 inimesega tehast üsna keeruline teha. "Ma arvan, et võib-olla vaataks täitsa siiralt uue tehase puhul Läti või Leedu poole, kus on rohkem tööjõudu. Kui suurelt mõelda, siis miks mitte mõelda üldse Ukraina peale. Ukrainalased on sama mõistlikud mehed nagu Ida-Virumaa omad," sõnas Allik.

"Tööstusuudised eetris" järjekordne saade on eetris esmaspäeval, 19. novembril kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz.

Saadet juhib Tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

Kõiki saateid saate järele kuulata SIIN.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077