Algas registreerimine Logistika Aastakonverentsile

Sel nädalal algas registreerimine 20. Logistika Aastakonverentsile, mis kannab alapealkirja „Targalt tulevikku!“. Juubelikonverents toimub 28. novembril Omniva uues logistikakeskuses Rae vallas.

Logistikavaldkonna iga-aastane tippsündmus tuleb taas, sedapuhku juba 20. korda! Juubelikonverentsil otsime vastuseid järgnevatele küsimustele: millised on logistikasektori peamised väljakutsed tänases maailmas ja millised muudatused ootavad meid ees järgneva paarikümne aasta jooksul? Milline saab olema tulevikutransport ja nutilahendused? Milline on Eesti potentsiaal transiitriigina pärast turuolukorra muutuseid? Sest kõige tähtsam on tanesid aarukaid otsuseid tehes mõista, kes me oleme, mida me tahame ja mis suunas liigume. Läbimõeldult ja arukalt, targalt tulevikku!

Esinejate nimekiri täieneb iga päevaga ning see koosneb valdkonna tippudest Eestist ja mujalt. Näiteks leiab esinejate nimekirjast Tallink Grupi transpordijuhi Håkan Fagerstromi, Operail tegevjuhi Raul Toomsalu, Omniva värske juhatuse esimehe Ansi Arumeele, Autoettevõtete Liidu tegevjuhi Villem Tori, logistikaeksperdi Illimar Pauli, Cleveroni asutaja ja tegevjuhi Arno Küti, Eesti Raudtee peadirektori Erik Laidvee jpt.

Tutvuge ka programmiga ja registreerige aegsasti - kiiremad saavad soodsama hinnaga. Kava täieneb! 

Samuti on oodata esinejat hiljuti Transiidikeskuse omandanud Saksa ettevõttest HHLA, kes tutvustab oma investeeringu tagamaid ning nägemust Eestist kui tuleviku transiitriigist. Konverentsi modereerib tuntud teleajakirjanik Urmas Vaino.

Nagu alati toimub ka Aasta Logistikategu 2018 võitja väljakuulutamine ja autasustamine. Samuti autasustame valdkonna TOP-ide võitjaid.

Konverents toimub 28. novembril vatsvalminud Omniva Baltimaade moodsaimas logistikakeskuses Rae vallas, Pähklimäe teel, kus päeva lõpus toimub ka uut keskust tutvustav ringkäik.

Konverentsi täpsem programm selgub juba lähipäevil, varasematele registreerijatele soodushind. Tutvuge programmiga ja registreerige SIIN

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara