Saaremaa Incapi juht asub rahvusvahelise grupi eesotsa

Incap Electronics Estonia juht Otto Richard Pukk
Incap Electronics Estonia juht Otto Richard Pukk

Teisipäeval kinnitati rahvusvahelise elektroonikatööstuse Incap Corporation juhi kohale Saaremaal tegutseva elektroonikatööstuse Incap Electronics Estonia juht Otto Richard Pukk. Lisaks grupile jääb Pukk juhtima ka Eesti tootmisüksust, teatas ettevõte.

Otto Richard Pukk on juhtinud nii Skandinaavia, Ameerika, Euroopa kui ka Aasia turgudele elektroonikat tootva Incapi rahvusvahelist gruppi juba alates 25. juunist 2018, mil täitis juhi ametikohta avaliku konkursi ajal. Konkursi tulemusel valiti ja kinnitati Pukk täna ametlikult Incap Corporationi juhi kohale.

Grupi juhtimise kõrval jääb Puki fookus tema enda sõnul suuresti ikkagi Eesti tootmise edasiarendamisele Kuressaares. “Kui kogu Euroopa kaardile vaadata, siis tegelikult näeme selgelt, et Eesti jääb peaaegu selle keskmesse ja see on Eesti tööstuse jaoks ekspordi vaates tugev eelis. Oleme logistiliselt lähedal suurtele turgudele – Rootsile, Soomele, Norrale, Saksamaale, Venemaale. Ka meie ärikultuur ja mõtteviis on lihtne ning põhjaeuroopalik, mis on üle maailma kõrgelt hinnatud. Eesti on väike, aga just see on ka meie eeliseks, sest saame kiirelt ja lihtsalt asju ajada ning ka bürokraatiat on selle võrra võrreldes mõne muu riigiga oluliselt vähem.”

Pukk on sündinud 1978. aastal Stockholmis ja omab nii Eesti kui ka Rootsi kodakondsust. Ta on lõpetanud Örebro Ülikooli (1999–2005) ning Stockholmi Ülikooli (1997-2005) majanduskraadiga magistri tasemel. 1996-2003 aastal kuulus Pukk Rootsi veepalli koondisse, oles sealjuures kahekordne Rootsi meister ja autasustatud Rootsi ujumisliidu kõrgeima teenetemärgiga aktiivsetele sportlastele saavutuste eest Rootsi koondises.

Incap on elektroonikaseadmete tootja, mis pakub nii Eestis kui ka Indias uusima tehnoloogia abil toodetud kvaliteetseid elektroonikaseadmete lahendusi. Ettevõte kuulub Helsingi börsil noteeritud rahvusvahelise elektroonikatootja Incap Corporation gruppi ja tegutseb lisaks Eestile ja Indiale ka Soomes ja Hiinas, andes tööd kokku ligi 670 inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara