Autor: Tööstusuudised.ee • 5. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sügisel selgub AASTA TÖÖSTUR 2018

Kes on aasta tööstur 2018?
Foto: Pixabay
Äripäev, Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti valivad sel sügisel esimest korda aasta töösturit. Ettevõtlus- ja avaliku sektori organisatsioonidel ning tööstuse erialaliitudel on võimalik kandidaate esitada 21. septembrini 2018.

Aasta töösturi valimise eesmärk on tunnustada tööstusettevõtete juhte ja nende pingutusi oma ettevõtte ja sektori arendamisel. Konkursil selgub juht, kes on edukalt arendanud ettevõtet ja eksporti, viinud läbi olulisi projekte või tehinguid, panustanud sektori arengusse läbi investeeringute, laienemiste või tootearenduse. Samamoodi võib võitja olla tööstussektori eestkõneleja, kes julgeb sektori nimel ka avalikult sõna võtta ja on seeläbi teinud sektori kuuldavamaks.

Igal ettevõtlus- ja avaliku sektori organisatsioonil ning tööstuse erialaliidul on võimalus esitada kuni 3 kandidaati aasta töösturi konkursile. Ettepanekuid koos kandidaadi nime, ettevõtte ja põhjendusega, miks just tema peaks olema aasta tööstur, ootame 21. septembriks 2018 aadressil [email protected].

Kandidaadi esitamisel palume lähtuda perioodist november 2017 - november 2018. Aasta tööstur 2018 tehakse teatavaks 22. novembril 2018 konverentsil "Tööstuse äriplaan".

„Eesti majandus areneb ja kasvab ainult tänu inimestele, kelle jaoks on meie tööstuskeskkonna arendamine pigem elustiil. Suure tööstusettevõttena teame ABBs hästi, mida tootmis- või majanduskeskkonna pidev edasiviimine inimestelt nõuab. Eestis on palju häid tööstusjuhte, keda saame esile tõstes eeskujuks tuua. Sellisest tunnustamisest on Eesti majanduskeskkonnal palju võita,“ põhjendas ABB Balti riikide juht ja konkursi žürii liige Jukka Patrikainen Aasta Töösturi valimise olulisust. 

Konkurssi korraldavad Äripäev, Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti.

Žüriisse kuuluvad Tanel Rebane (EAS), Jukka Patrikainen (ABB), Igor Rõtov (Äripäev), Mait Palts (Eesti Kaubandus-Tööstuskoda) ja Kaupo Reede (MKM).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077