Autor: Tööstusuudised.ee • 29. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kirjanen: kui ettevõtjaid kuulataks, oleks palju rumalusi tegemata

Raul Kirjanen
Foto: Andras Kralla
Kui ettevõtjaid rohkem kuulataks, oleks väga palju rumalusi tegemata, ütles metsandus- ja energiakontserni Graanul Investi omanik Raul Kirjanen Postimehele.

Eesti üks rikkamaid inimesi, metsandus- ja energiakontserni Graanul Investi omanik Raul Kirjanen ütles, et Eesti majanduspoliitika kõige suurem probleem on see, et poliitikud ei kuula ega usalda ettevõtjaid, kirjutas Postimees.

Suurettevõtja sõnul on ettevõtlusorganisatsioonidel kogu teadmine olemas, kuidas peaks riigis majanduspoliitikat korraldama.

"Aga otsuseid tehakse ikka nii, nagu ise tahetakse. Kui meid rohkem kuulataks, oleks väga palju rumalusi tegemata," ütles ta, lisades, et kuigi igasugu ministrite ümarlaudu ja kohtumisi peetakse ettevõtjatega tihti, on sellest vähe tolku, kuna tegusid ei järgne või kui järgnevad, on need lubatule vastupidised.

Kirjaneni teeb murelikuks näiteks see, et ettevõtjatel pole võtta piisaval hulgal töökäsi.

Loe pikemalt Postimehest

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077