21. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohava: kui poliitikud pidevalt valimisteks ei valmistuks, oleks meil lihtsam tööd teha

Margus Kohava
Foto: Andras Kralla
Eesti puiduärimees, Tartusse plaanitava tselluloositehase ühe eestvedaja Margus Kohava sõnul oleks ettevõtjate elu palju lihtsam, kui iga kahe aasta tagant ei toimiks valimisi, mis viib poliitikud pikaajaliste sihtide asemel tihti populismi teele.

Kohava rääkis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS), Swedbanki ja Kaubandus-Tööstuskoja korraldatud eksporditeemalisel konverentsil, et üldiselt on Eesti inimesed väga ettevõtlikud ja saavad hästi hakkama, vahendas Postimees.Kui aga Kohava käest küsiti, mida riik peaks tegema, vastas ta, et riik peaks looma stabiilse keskkonna, kus ettevõtjatel oleks soodus investeeringuid kavandada.

"Kui veidi vaimukamalt ja täpsemalt öelda, siis tegelikult võiks korraldada meie elu nii, et valimised poleks iga kahe aastat tagant," lisas Kohava.Tema sõnul tähendavad riigikogu ja kohalike volikogude valimised seda, et poliitikud valmistuvad iga poole aasta tagant valimisteks. "Kui seda poleks, oleks meil palju lihtsam tööd teha," leidis ettevõtja.Loe pikemalt Postimehest.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077