Autor: Tööstusuudised.ee • 15. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa-Balti Kaubanduskoja Tallinna bürood asub juhtima Tarmo Mutso

Tarmo Mutso.
Foto: Saksa-Balti Kaubanduskoda
Tarmo Mutso asub AHK Tallinna büroo juhina tööle 20. märtsil.

Tarmo Mutso (49) on kogenud diplomaat ja vastutas oma senisel töökohal Eesti turismi edendamise eest, teatas Saksa-Balti Kaubanduskoda. 

"Meil on hea meel, et saame Saksa-Balti Kaubanduskoja ridadesse juurde nii kogenud, lugupeetud ja heade sidemetega isiksuse, pealegi on Tarmo Mutso juba seni muljetavaldavalt palju Saksa-Eesti suhete heaks teinud," ütles Saksa-Balti Kaubanduskoja peadirektor Florian Schröder pressiteates. "Tarmo Mutso aitab meil veelgi laiendada oma võrgustikku ja tõsta meie tuntust Eestis."

"Olen rõõmus väljakutse üle tugevdada jätkuvalt Saksamaa ja Eesti majandussuhteid, eriti kuna ma tunnen isiklikult Saksamaaga tihedat sidet," ütles uus büroojuht.

Pärast ülikooli õppis Mutso diplomaatide koolis ja veetis paar semestrit välismaal Bonnis ja Berliinis. Eesti Välisministeeriumis tegeles ta Saksa-Eesti suhetega. Aastatel 1996-1999 oli Mutso Eesti saatkonnas Bonnis majandusreferent. Alates 1999 töötas ta Välisministeeriumis välismajanduse osakonnas. Aastatel 2003-2006 oli Mutso Viinis asuva Eesti saatkonna majandusnõunik ja konsul. Alates 2006. aastast on ta töötanud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktorina. Mutso on olnud ka Euroopa turismikomisjoni juhatuse liige.

Tarmo Mutso on abielus ja tal on kolm last. Saksa-Balti Kaubanduskoja kontorid asuvad Tallinnas, Riias ja Vilniuses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077