Autor: Tööstusuudised.ee • 31. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstur, kandideeri konkursil Aasta Logistikategu!

Mullu pälvis Aasta Logistikateo tiitli Eesti Rahva Muuseum.
Foto: Meeli Küttim
Teemaveeb Logistikauudised.ee jätkab iga-aastast traditsiooni ja valib ka sellel sügisel välja parima logistikasaavutuse. Konkurss Aasta Logistikategu 2017 on nüüd avatud ning ideid ja saavutusi oodatakse 15. septembriks 2017.

Konkursi eesmärk on tunnustada logistika valdkonnas saavutatud edu.

Osalema kutsume kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone, kes tunnevad, et on sel aastal logistika või transpordi vallas midagi suurt korda saatnud.

Saatke oma aasta logistikateo lühitutvustus: milline oli 2016/2017. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte või tarneahela efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid. Näiteks teenusepakkuja võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid.

Võistlustöö kirjeldus tuleb koostada lakoonilises vormis, kuid see peab kindlasti andma vastused küsimustele, mis oli logistikateo eesmärk, milline oli logistikateo protsess ning millised on praeguseks selgunud tulemused.

Maksimaalselt 100sõnaline kirjeldus tuleks saata hiljemalt 15. septembriks 2017 e-posti aadressile [email protected].

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valib logistikaajakirjanikest ning PROLOGi juhatuse liikmetest koosnev žürii välja kuni 10 finalisti. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva kuukirjas Logistika ning Äripäeva logistikauudiste teemaveebis www.logistikauudised.ee.

Finaliste hinnatakse nii žürii kui logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on žürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Kolme võidutöö esitlemine ja 16. aasta logistikateo autasustamise tseremoonia toimub 14. novembril Logistika Aastakonverentsil.

Varasematel aastatel on aasta logistikateo suure auhinna pälvinud Eesti Rahva Muuseum, Live Technologies, Häirekeskus, ELRON, EVR Cargo, Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV Transport), Schenker ja Telema.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077