Autor: Harro Puusild • 1. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estanc ehitab aasta lõpuks juurde veel ühe tootmishalli

Estanci ja T-Tammeri juhatuse esimees Raigo Tammo
Foto: Andres Haabu
26. jaanuaril ilmunud tööstuse erilehes uurisime, mida töösturid uuelt aastalt enim ootavad. Estanci juhatuse esimehe Raigo Tammo sõnul loodab ettevõte eksporti kasvatada ja aasta lõpuks valmis ehitada ka uue tootmishalli.

Mida uuelt aastalt enim ootate?

Raigo Tammo, ASi Estanc ja OÜ T-Tammer juhatuse esimees:

Mõlemad tootmisfirmad, mida juhin, järgivad omi pikaajalisi arenguplaane. 2017. aastaks on taas planeeritud nii müügitulu kui ka maksueelse kasumi tõus. Plaanipäraselt on läinud ka müük sellesse aastasse. Kuna eksport moodustab mõlemas firmas umbes 80%, siis meie ootus on ekspordi osatähtsuse säilitamine ja võimalusel suurendamine. Kindlasti soovime olla jätkuvalt ka Eesti turul.

Ootame ka tehtud investeeringute mõju kasvu. Estanci plaanid on ehitada aasta lõpuks veel juurde üks tootmishall ja kontorihoone Jürisse.

Mihkel Tammo, AS Estanc tegevjuht:

Kui rääkida ettevõtte hetkeolukorda silmas pidades, siis pärast väga vaikset ja keerulist aastat näeme turgude elavnemist ning nõudluse kasvu. Seda nii surveseadmete, soojusvahetite ja gaasipesurite lõikes ning samas erinevate turgude lõikes. 

Maailmas on taaskäivitatud mitmeid külmutatud Vene projekte. Meie kliendid on saanud mitmeid globaalsel skaalal suuri tehnoloogiliste jaamakomplekside tellimusi. Meiegi oleme laiendanud oma kliendiportfelli.

Kuigi on liialt vara skandeerida, siis praegu näeme põhjust optimismiks. Loodame, et lähitulevik soosib häid tulemusi, jätkuvat soovi investeerida ja ettevõtet arendada.

Anti Tammo, OÜ T-Tammer tegevjuht:

Ootame uuelt aastalt, et tehtud investeeringud seadmetesse näitavad positiivseid tulemusi.

Ühtlasi ootame, et meeskonnatöö oleks hea ja ka efektiivsus paraneks. Ja et seatud eesmärgid saaks saavutatud ja ületatud. Loodame ka tasakaalu leidmise tarkust seatud eesmärkide ja inimeste töökoormuse ületamise suhtes.

 

Loe ka lisaks, kuidas T-Tammer kevadel uue tootmishoone avas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077