28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harju Elekter kinnitas dividendi

Harju Elektri peadirektor Andres Allikmäe.
Foto: Raul Mee
Harju Elektri täna toimunud aktsionäride korralisel üldkoosolekul kinnitati dividendimakse ja aktsiakapitali vähendamine.

Ettevõte teatas börsile, et üldkoosolekust võttis osa 81 aktsionäri ja nende volitatud esindajat, kes olid esindatud kokku 11 375 563 häälega, mis moodustab häälte üldarvust 64,12%.

Üldkoosoleku otsusega kinnitati ettevõtte 2015. majandusaasta aruanne, mille järgi oli müügitulu 60,7 miljonit eurot ning aruandeaasta puhaskasum 3,2 miljonit eurot.

Lisaks kinnitati Harju Elektri 2015. aasta kasumi jaotamise ettepanek ehk maksta dividendideks 0,05 eurot aktsia kohta, kokku 0,89 miljonit eurot. Otsuse poolt anti 10 793 733 häält, mis moodustas 94,89% hääletanuist. Dividendisaajate nimekiri fikseeritakse 12. mai seisuga ja väljamakse tehakse 17. mail.

Veel otsustati vähendada aktsiakapitali 1,24 miljoni euro võrra, millega vähendatakse aktsia arvestuslikku väärtust 70 sendilt 63 sendile. Aktsiakapitali vähendamisega makstakse aktsionäridele välja 0,07 eurot aktsia kohta. Otsuse poolt anti 11 300 441 häält, mis moodustas 99,34% hääletanuist. Ka aktsiakapitali vähendamises osalevate aktsionäride nimekiri fikseeritakse 12. mail.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077