19. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enn Kunila pälvis toidutööstuste aumärgi

Toiduliidu aumärgi pälvis Enn Kunila.
Foto: Andres Haabu
Eesti Toiduainetööstuste Liit otsustas anda aumärgi liidu teenekale volikogu ja juhtkogu esimehele ning pikaaegsele toidutööstuse juhile Enn Kunilale.

„Tema tasakaalukus ja hea juhtimiskogemus on aidanud liidul kujuneda tänapäeva üheks aktiivseimaks erialaliiduks,“ ütles liidu tänane juhtkogu ja volikogu esimees Veljo Ipits.

„Enn Kunila asus täitma Eesti Toiduainetööstuse Liidu volikogu esimehe kohuseid ajal, mil Toiduliit alles asus kujundama oma tänast nägu,“ märkis Ipits.

Ta lisas veel, et kuigi igapäevatöö on olnud energilise juhataja Sirje Potisepa kanda, on Kunila rolliks olnud kohati väga erinevate ärihuvidega ettevõtete arvamuste ja tõekspidamiste tasakaalukas liitmine tööstusharu kui terviku huvidega.

Enn Kunila juhtis liidu tööd ühtekokku kaheksa aastat ning on Toiduliitu kuuluvate ettevõtete Liviko AS ja Balbiino AS nõukogu esimees.

Eelnevalt on liidu aumärgi pälvinud Cardo Remmel, Tiit Kõuhkna, Udo Themas, Pekka Hämäläinen ning Tiit Nuudi.

Toiduliidu peamine eesmärk on seista Eesti toiduainetööstuse huvide eest siinse ärikeskkonna kujundamisel, olles arvestatav partner avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele ning teistele asutustele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077