Autor: Alyona Stadnik • 7. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RGR Metall laiendab tegevust

Metalliäris kasumi teenimine on keeruline, sest metallihinnad on aastatega kas langenud või pigem stabiliseerunud, rääkis RGR Metalli üks omanikest ja juhatuse esimees Jelena Masli.

 „Me oleme rahul sellega, mis meil on, kuid viimastel aastatel oleme astunud samme selle poole, et oma tegevust laiendada,“ märkis Masli.

Kaks aastat tagasi avas ettevõte esinduse Tartus, eelmisel aastal leiti endale esindaja Pärnus, esindust seal veel ei ole avatud, kuid see on plaanis. „Vaatame, kuidas seal asjad lähevad,“ sõnas Masli.

Ta märkis, et ettevõtte kasum langeb iga aastaga, sest kulud suurenevad. „Kuna elektriarved suurenevad, tööjõu kulud suurenevad, aga metallihinnad ei kasva, vaid pigem langevad või on stabiilsed, siis on kasumit meie äris keeruline teenida,“ rääkis Masli. Seetõttu on tema teatel kavas panustada käibe kasvule, millega on seotud ka uute esinduste avamine.

Masli sõnul on ka järgmisel aastal eesmärk kasvatada käivet uute esinduste abil ja konkurentidelt klientide äravõtmisega. „Meie eesmärk on kasvada käivet igal aastal 10% võrra,“ sõnas Masli. Ta loodab, et ka sellel aastal tuleb käibekasv 10%, kuid nentis, et neli kuud on vaja veel selle nimel pingutada. 2014. aastal oli RGR Metalli käive 26,8 miljonit eurot ja kasum 568 326 eurot.

RGR Metall müüb metalli ka Lätti, Leetu ja Soome, kuid esindust seal avada ei ole Masli hinnangul mõtet. „Seal on liiga tihe konkurents ja vaja õigeid inimesi, hetkel neid ei ole,“ sõnas ta.

OÜ RGR Metall põhitegevusala on valtsmetallide eksport-import, jae- ja hulgikaubandus. Valtsitud metalli realiseerimine toimub põhiliselt Eestis ning teistes Euroopa Liidu riikides. Ettevõtte kaupade nomenklatuuri kuuluvad armatuurteras, lehtmetall, profiilteras, valtsitud torud ning roostevabateras. Ettevõtte laod asuvad Tallinas, Narvas ja Tartus.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077