Autor: Raigo Neudorf • 20. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko sisenes õlleturule

Kvaliteetalkoholi tootja ja müüja AS Liviko sisenes õlleturule, täiendades oma tootesortimenti laialdase gurmeeõllede valikuga ja pakkudes nüüdsest kvaliteetõllesid restoranidele ja kohvikutele.

„Eesti on õllede müügiks nii head tingimused loonud, et Livikol on põhjust selles osaleda. Kindlasti ei hakka me oma õllevalikuga konkureerima poodide kuuspakkide või kaheliitriste õlledega. Mitmekesise kvaliteetõllede valikuga pakume nõudlikuma maitsega õllesõpradele võimalust kogeda tõeliselt huvitavaid leide pikkade traditsioonidega õlleriikidest, “ ütles Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Liviko pakutavas valikus leidub mitmeid erineva värvi ja maitsega kvaliteetõllesid maailma erinevatest paikadest. Sortimenti kuuluvad järgmised kaubamärgid:  Ameerika Ühendriikidest Widmer Brothers ja Kona Brewery, Austraaliast Coopers Brewery, Belgiast La Galoise Brune, Brasiilast Xingu, Itaalia Birra Frost, Inglismaalt Stone´s Ginger Joe, Jaapanist Sapporo Brewery, Saksamaalt Ayinger, Šotimaalt Tennet´s Brewery, Traquair ja Orkney Brewery, Tšehhist Bohemia ja Rebel ning lisaks Iirimaalt Magners siider.

 AS Liviko kuulub Balti riikide kolme suurema alkoholifirma hulka, pöörates tootmise kõrval sama suurt tähelepanu ka alkohoolsete jookide impordile. AS Liviko grupp annab tööd 376 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077