Liviko sisenes õlleturule

Kvaliteetalkoholi tootja ja müüja AS Liviko sisenes õlleturule, täiendades oma tootesortimenti laialdase gurmeeõllede valikuga ja pakkudes nüüdsest kvaliteetõllesid restoranidele ja kohvikutele.

„Eesti on õllede müügiks nii head tingimused loonud, et Livikol on põhjust selles osaleda. Kindlasti ei hakka me oma õllevalikuga konkureerima poodide kuuspakkide või kaheliitriste õlledega. Mitmekesise kvaliteetõllede valikuga pakume nõudlikuma maitsega õllesõpradele võimalust kogeda tõeliselt huvitavaid leide pikkade traditsioonidega õlleriikidest, “ ütles Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Liviko pakutavas valikus leidub mitmeid erineva värvi ja maitsega kvaliteetõllesid maailma erinevatest paikadest. Sortimenti kuuluvad järgmised kaubamärgid:  Ameerika Ühendriikidest Widmer Brothers ja Kona Brewery, Austraaliast Coopers Brewery, Belgiast La Galoise Brune, Brasiilast Xingu, Itaalia Birra Frost, Inglismaalt Stone´s Ginger Joe, Jaapanist Sapporo Brewery, Saksamaalt Ayinger, Šotimaalt Tennet´s Brewery, Traquair ja Orkney Brewery, Tšehhist Bohemia ja Rebel ning lisaks Iirimaalt Magners siider.

 AS Liviko kuulub Balti riikide kolme suurema alkoholifirma hulka, pöörates tootmise kõrval sama suurt tähelepanu ka alkohoolsete jookide impordile. AS Liviko grupp annab tööd 376 inimesele.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara