Autor: Raigo Neudorf • 13. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvu kohalikku ettevõtlust tutvustava raamatuga „Made in Estonia“

Eelmisel nädalal valmis 20 Eesti ettevõtet ja 12 majandussektorit tutvustav ingliskeelne raamat „Made in Estonia“, mille eesmärk on tekitada huvi Eesti majanduse vastu

Samuti on raamatu eesmärgiks  tutvustada Eestit kui rahvusvahelistele ettevõtetele ja alustavatele start-upidele soodsat keskkonda ning aidata luua ettevõtjate vahel kontakte.

Majandusajaloo Muuseumi Ühingu ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) koostöös välja antud albumisse on koondatud ülevaade 12 Eestile olulisemast majandussektorist ning nende ajaloost. Vaadet minevikku täiendavad 20 täna Eestis tegutseva eduka ettevõtte lood.

Ministeeriumi teatel tehti valik põhimõttel, et esindatud oleks eri valdkonnad, ettevõte oleks edukalt eksportiv ja uuenduslik.

Raamatut hakkavad ministrid Urve Palo ja Anne Sulling kinkima väliskülalistele ja jagama visiitidel.

Raamatu saab PDF formaadis alla laadida MKMi kodulehelt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077