Autor: Ain Alvela • 29. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ noorteadlased toimetavad remondikohvikus

30. novembril kogunevad TTÜ noorteadlased, jootekolvid peos, taas Mustamäe kohvikusse Pööning, kus asutakse üheskoos puhuma uut elu sisse vanadele ja väsinud elektroonikaseadmetele.

Remondikohvikusse on oodatud kõik huvilised kaasas katkine raadio, vinüülmängija, keedukann või triikraud.

Remondikohvikus saavad külalised erialaspetsialistide abil oma aparaadid korda, kohtuda iseparandamisest hoolivate inimestega, saada rohkem infot remontimisest ja asjade taaskasutusest. Üritusel saab lisaks remontimisele ka noorteadlastega kohvi juua ja juttu puhuda.

Ühtlasi on eesmärk ka elektroonika valdkonna vastu huvi tekitamine ning seejärel ka kõikide saabuvate seadmete parandamine. Septembris toimunud eelmisest Remondikohvikust võttis osa ca ligi 70 inimest ja töökorda sai vähemalt 28 aparaati.

Remondikohvikut toetab TTÜ tarkvaraarendusklubi Lapikud, kes tuleb kohale remontima katkiseid arvuteid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077