TTÜ ja Vopak E.O.S. alustasid teaduskoostööd

TTÜ ja Vopak E.O.S-i koostöös võrsuvad uued lahendused heitgaaside kogumises ja töötlemises ning vagunite mahalaadimise logistika parendamiseks

TTÜ ja Läänemere suurim naftatoodete terminalioperaator Vopak E.O.S. alustavad koostööd kahe teadus- ja arendustegevuse projektiga. Lepingud allkirjastasid TTÜ rektor professor Andres Keevallik ja Vopak E.O.S.-i juhatuse esimees Arnout Lugtmeijer.

“Koostöö tuleneb TTÜ ja Vopak E.O.S.-i vahel läinud aastal sõlmitud raamlepingust ning see hõlmab tehnikateaduste parimaid ressursse Tallinnas. TTÜ teadmised ning Vopak E.O.S.-i sektori kogemus ühendatakse teadus- ja arendusprojektides mille eesmärgiks on uuenduslike lahenduste leidmine naftatoodete logistikasektoris,” ütles Lugtmeijer.

“Jõudude ühendamine globaalse haardega logistikaettevõttega tähendab TTÜ-le suurepärast võimalust teha koostööd Vopak E.O.S.-i professionaalidega, et jõuda uute ja innovaatiliste lahendusteni naftatoodete logistikas,” ütles professor Keevallik.

Koostöö eesmärgiks on leida innovaatilisi lahendusi automaatikas, mehhaanikas ja keskkonnatehnoloogias naftaterminalide efektiivsemaks ja jätkusuutlikumaks tegevuseks. TTÜ mehhaanikateaduskonna juhitav projekt keskendub uuenduslikele lahendustele heitgaaside kogumises ja töötlemises ning teine, ehitusteaduskonna logistikainstituudi koordineeritav projekt keskendub vagunite mahalaadimise logistika optimeerimisele.

2014. aasta keskel valmivate teadus- ja arendusprojektidega tegelevad TTÜ teadlased, samuti magistri- ja doktoriõppe tudengid ning eksperdid välisülikoolidest.

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara