Autor: Tanel Raig • 24. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse hoolduse divisjonil uus juht

Septembrist asus Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse juhatuse liikmena tööle Mihhail Terentjev, kes hakkab juhtima hooldusteenuse divisjoni.

Terentjeviga sõlmiti teenistusleping viieks aastaks. Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse hooldusega tegelev divisjon on spetsialiseerunud eelkõige elektrijaamadele ja õlitehaste teenindamisele. „Hoolduse suund on meil väga kiiresti kasvanud. Nüüd on oluline ettevõttes olev kompetents veelgi efektiivsemalt tööle panna,“ ütles Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse juhatuse esimees Martti Kork.

Ettevõtte seest välja kasvanud Terentjev on Eesti Energia Tehnoloogiatööstuses töötanud alates aastast 2004. Kuni käesoleva aasta lõpuni jätkab ta ka senist tööd Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse tütarettevõtte AS Eesti Energia Elektrotehnika ja Automaatika juhina. „Täna on hooldusteenus Eesti Energia Tehnoloogiatööstuses jaotatud erinevate ettevõtete vahel. Suur eesmärk on koondada olemasolev oskusteave ja kogemused kokku ühte ettevõttesse, et pakkuda klientide optimaalse hinnaga kvaliteetset teenust ning teha seda keskkonda säästval viisil,“ kinnitas Terentjev.

Terentjevil on bakalaureusekraad haldusjuhtimises Tallinna Tehnikaülikoolist ning omandamisel bakalaureusekraad elektriajamite ja jõuelektroonika ning magistrikraad tehnoloogia juhtimise erialal.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse esimees on Martti Kork, juhatuse liikmed Otto-Richard Pukk ja Mihhail Terentjev, kelle vastutusaladeks on vastavalt ehitus ja paigaldus ning hooldus.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus pakub tehnoloogilisi projektlahendusi energeetika ja tööstuse valdkonnas. Pakutav tervikteenus hõlmab nii projekteerimist, tehnoloogia valikut ja valmistamist, kui ka paigaldatud seadmete hooldust. Eelkõige elektrijaamade ja õlitehaste tehnoloogialahenduste arendamisele keskenduv ettevõte annab tööd enam kui 1300 idavirumaalasele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077