Autor: Rivo Sarapik • 14. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millal räägib riik uuest elektrimüügi korrast sinu maakonnas

Riik alustab homsest kõiki maakonnakeskusi läbivat elektrituru avanemise infopäevi.

Infopäevad toimuvad:

15. augustil

- kell 10 Järva maavalitsuse saalis Paides

- kell 14 on juba järgmine infopäev Lääne-Viru maavalitsuses Rakveres.

16. augustil

- kell 9 Ida-Viru maavalitsuses Jõhvis

- kell 14 Jõgeva maavalitsuses.

29. augustil Rapla- ja Läänemaal

30. augustil Saare- ja Hiiumaal

12. septembril Pärnu- ja Viljandimaal

13. septembril Tartu- ja Põlvamaal

14. septembril Võru- ja Valgamaal.

Infopäevade sarja lõpetab Harju maavalitsus septembri teises pooles.

Infopäevadel tutvustavad elektrituru avanemist majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi energeetika osakonna juhataja Timo Tatar ning konkurentsiameti energeetika osakonna peaspetsialist Tauri Liiders. Ettekannete järel saab esitada esinejatele küsimusi elektrituru kohta ning küsida soovitusi avatud elektriturul toimetamiseks.

“Nii eratarbijad kui ka ettevõtted saavad alates järgmisest aastast valida endale sobiva elektrienergia müüja,” selgitas Leppiman. “Turu avanemine puudutab otseselt ka kõiki omavalitsusi, kes peavad juba sel aastal korraldama riigihanke elektrienergia ostmiseks. Infopäeval osalenutel on kergem ise langetada otsuseid elektrimüüja valikul, teisalt aga olla vajadusel inimestele abiks turu avanemisega seotud küsimuste vastamisel.”

Eesti elektriturg avaneb täies mahus kõikidele tarbijatele 2013. aasta 1. jaanuarist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077