Autor: Tanel Raig • 13. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kitman Thulema sisustab Neste tanklad Venemaal

AS Kitman Thulema allkirjastas Neste Oili Venemaa tütarfirmaga lepingu 20 tankla sisustamiseks. Lepingu maksumuse hinnanguline maht on miljon eurot.

Kitman Thulema sõlmis lepingu Neste St.Petersburg LLCga. Sisustatavad tanklad asuvad Leningradi oblastis, Luugas ja Viiburis. Tänu sõlmitud lepingule suureneb Kitman Thulema müügimaht Venemaale võrreldes eelmise aastaga üle kahe korra. Kitman Thulema ja Neste vaheline koostöö sai alguse 2010. aastal ning ka 2011. aastal moodustas Kitman Thulema Venemaa ekspordist valdava osa müük Nestele. „Venemaa on Kitman Thulema jaoks väga atraktiivne turg. Paraku on sealne asjaajamine õigusruumist tulenevalt oluliselt keerulisem kui Euroopa riikides, mis moodustavad suurema osa Kitman Thulema välisturust. Koostöö Nestega on andnud meile väärtusliku kogemuse, kuidas Venemaal äritegevust arendada,“ ütles Kitman Thulema juhataja Ilo Rannu.

2011. aastal sisustas Kitman Thulema Peterburis 12 Neste tanklat. Neste tanklate sisustuslahendused töötab välja Austria firma Retail Branding GmbH.

Eksport moodustas 2011. aastal kogu Kitman Thulema müügimahust 56%. Venemaa kõrval ekspordib Kitman Thulema Soome, Lätti, Leetu, Rootsi, Taani, Saksamaale ja Prantsusmaale.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077