Autor: Tanel Raig • 26. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda paneb Paide tootmise kinni

Paide piimakombinaadi omanik Oliver Kruuda tunnistas, et Paide tööstus lõpetab ajutiselt tootmise, kuid lubas, et kui pealinnas tehas suletakse, tuuakse sealne tootmine üle Paidesse.

Piimakombinaadi omanik Oliver Kruuda ütles, et tõhustab tootmist kõigis neljas tootmisüksuses. Kruuda sõnas, et kilepiima tootmine on Paides lõppenud ja tänavu läheb ka kõrgkuumutatud piimatoodete valmistamine Põlvasse. Seejärel Paide tootmishoone ajutiselt konserveeritakse. Kruuda kinnitas, et oma ala spetsialistidele pakub ta tööd teistes piimakombinaatides.

Kruuda sõnas, et praegu on tehtud otsus sulgeda Tere Tallinnas asuv piimakombinaat ja tuua tootmine Paidesse. Tootmise ületootmine pealinnast Paidesse läheb Kruuda arvutusi mööda maksma 8–12 miljonit eurot ja see võtab aega aasta.

Millal Paide piimatööstuse hoones taas tootmistegevus käima läheb, ei osanud Kruuda öelda.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077