Autor: Tanel Raig • 6. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hankevaidluste TOP 3

Äripäeva seminaril „Kuidas olla edukas riigihangetel“ avaldatakse hankevaidluste TOP 3.

15. detsembril Tallinnas toimuval seminaril reastab Advokaadibüroo Entsik & Partnerid vandeadvokaat Marko Mehilane kolm enamlevinud hankevaidluse põhjust. Igapäevatöös eelkõige ehitus- ja kinnisvaravaldkonna ettevõtete nõustamisele spetsialiseerunud Mehilane keskendub oma ettekandes hankevaidlustele ning selgitab, kas hanke vaidlustamine on ettevõtjale ainuke võimalus oma õiguste kaitseks.

OÜ Outsourcing Partner juhatuse liige Jarlo Dorbek toob seminaril välja, millises hanke staadiumis on võimalik saada konkurentide ees oluline edumaa. Dorbek annab juhise, millele tuleb pakkumise vormistamisel erilist tähelepanu pöörata ja mis määrab pakkumuse edukuse.

Mercell Eesti tegevjuht Priit Pirso kinnitab, et Eesti ettevõtetel on võimalik edukalt osaleda ka riigihangetel välisriikides. Pirso ettekanne seminaril annab ettevõtjatele informatsiooni, millest alustada, et osaleda edukalt riigihangetel välisriikides. Samuti annab ta nõu, mida peab pakkumiste esitamisel arvestama ning millised on tugisüsteemid piiriülesel hankimisel osalemiseks. Pirso toob ka mitu näidet riigihangetest Sakndinaavias ja Balti riikides.

Näiteid toob ka Riigihangete Keskuse juhatuse liige Tom Annikve. Ta räägib positiivsetest ja negatiivsetest suundadest ühishangete korraldamisel Eestis.

Kokku on riigihangete seminaril kuus ettekannet. Seminari lõpetab arutelu, mille käigus riigihangete eksperdid vastavad publiku küsimustele.

Seminar toimub 15. detsembril algusega kell 9.50 Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses. Täpsemat infot seminari kohta saab SIIT

Registreeruda on võimalik SIIT.

Seminari „Kuidas olla edukas riigihangetel päevakava“:

9.50-10.00 Avasõnad moderaatorilt, Äripäeva ajakirjanik Kadrin Karner Raidla Leijns & Norcous partner Arne Ots  Outsourcing Partner OÜ juhatuse liige Jarlo Dorbek PROLOGi (Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühing) juhatuse liige Tom Annikve Riigi Kinnisvara AS õigus- ja hankeosakonna juhataja Merle Salmistu Advokaadibüroo Entsik & Partnerid vandeadvokaat ja partner Marko Mehilane Mercell Eesti tegevjuht Priit Pirso AS Infotark tegevdirektor ja juhatuse liige Jüri Ross Jüri Ross, Tom Annikve, Arne Ots, Marko Mehilane

10.00-10.30 Hankija ja pakkuja vahelised suhtlusreeglid ja nende järgimise olulisus hankemenetluses,

10.30-11.00 Kuidas koostada edukat pakkumust?

11.00-11.30 Ühishangete korraldamise praktikast Eestis,

11.30-12.00 Kuidas toimub pakkumuste hindamine?

12.00-13.00 Lõuna

13.00-13.30 Ettevõtja õiguste kaitse riigihangetes,

13.30-14.00 Kas Eesti ettevõtetel on võimalik edukalt osaleda riigihangetel välisriikides?

14.00-14.30 Kas kontoritarvete riigihankel on WIN-WIN tulemus võimalik?

14.30-15.00 Arutelu ja küsimused:

15.00-15.10 Seminari lõpetamine

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077