Ettevõtjad jagavad kogemusi ekspordi ja tootlikkuse kasvatamisest

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldab kolmanda ettevõtjate koostööpäeva „Liftiga tulevikku“, mis seekord keskendub ettevõtjate kogemustele innovatsioonis, ekspordis ja tootlikkuses.

„Liftiga tulevikku“ toimub 25. oktoobril. „“Liftiga tulevikku“ on nagu teadmiste ja kogemuste börs, kus sõna antakse tunnustatud Eesti ettevõtjatele, kes räägivad oma kogemustest ja edulugude tagamaadest,“ ütles EASi innovatsioonidivisjoni direktor Ilmar Pralla.

Päeva avaosas esinevad ettekannetega ettevõtja ja investor Joakim Helenius, kes jagab oma mõtteid Eesti ettevõtete kasvuvõimalustest. Kevadel valminud juhtimisvaldkonna uuringust teeb järeldusi professor Maaja Vadi. Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur keskendub viimasel ajal järjest murelikumaks tegevatele arengutele maailmamajanduses ja selle mõjudele siinsetele ettevõtjatele.

Päeva teises pooles on osalejatel võimalus valida ekspordi, tootlikkuse ja innovatsiooniteemaliste töötubade vahel, kus esinejate hulgas on mitmed EASi konkursi Ettevõtluse Auhind nominendid nagu Fortumo, Meiren Engineering, LCDVF, Click & Grow, Silmet. Kokku jagab oma kogemusi üle 15 ettevõtja.
Konverents pakub lisaks ettekannete kuulamisele võimalust tutvuda teadusasutuste ja ettevõtlusorganisatsioonide, sh EASi teenustega ning küsida nõu toetusmeetmete kohta. Konverentsikeskuses esitlevad oma arendustöö ja koostööprojektide tulemusi Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Eesti Maaülikool, Tallinna Ülikool ja Eesti Kunstiakadeemia.

Üritusele on vajalik eelregistreerumine www.eas.ee/liftigatulevikku. Osavõtt on tasuta.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara