Autor: Tanel Raig • 12. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtjad jagavad kogemusi ekspordi ja tootlikkuse kasvatamisest

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldab kolmanda ettevõtjate koostööpäeva „Liftiga tulevikku“, mis seekord keskendub ettevõtjate kogemustele innovatsioonis, ekspordis ja tootlikkuses.

„Liftiga tulevikku“ toimub 25. oktoobril. „“Liftiga tulevikku“ on nagu teadmiste ja kogemuste börs, kus sõna antakse tunnustatud Eesti ettevõtjatele, kes räägivad oma kogemustest ja edulugude tagamaadest,“ ütles EASi innovatsioonidivisjoni direktor Ilmar Pralla.

Päeva avaosas esinevad ettekannetega ettevõtja ja investor Joakim Helenius, kes jagab oma mõtteid Eesti ettevõtete kasvuvõimalustest. Kevadel valminud juhtimisvaldkonna uuringust teeb järeldusi professor Maaja Vadi. Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur keskendub viimasel ajal järjest murelikumaks tegevatele arengutele maailmamajanduses ja selle mõjudele siinsetele ettevõtjatele.

Päeva teises pooles on osalejatel võimalus valida ekspordi, tootlikkuse ja innovatsiooniteemaliste töötubade vahel, kus esinejate hulgas on mitmed EASi konkursi Ettevõtluse Auhind nominendid nagu Fortumo, Meiren Engineering, LCDVF, Click & Grow, Silmet. Kokku jagab oma kogemusi üle 15 ettevõtja.

Konverents pakub lisaks ettekannete kuulamisele võimalust tutvuda teadusasutuste ja ettevõtlusorganisatsioonide, sh EASi teenustega ning küsida nõu toetusmeetmete kohta. Konverentsikeskuses esitlevad oma arendustöö ja koostööprojektide tulemusi Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Eesti Maaülikool, Tallinna Ülikool ja Eesti Kunstiakadeemia.

Üritusele on vajalik eelregistreerumine www.eas.ee/liftigatulevikku. Osavõtt on tasuta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077