Autor: Tanel Raig • 28. september 2011

Pildigalerii: Tööstuse klubi tutvus ABB siseeluga

Äripäeva Tööstuse klubi oli esmaspäeval külas hiljuti Eesti Aasta Välisinvestoriks valitud ABB-l. Suurettevõte avas oma tehase uksed ligi 50-le konkurendile ja partnerile ning rääkis, kuidas leiavad nad ettevõttesse insenere ning motiveerivad töötajaid.

ABB kogemusest inseneride leidmisel rääkis ettevõtte Balti riikide personalijuht Agnes Hansen ja Balti riikide juht Bo Henriksson. Nendega vestlemas Äripäeva Tööstuse klubi juht Tanel Raig. Istub Innopolis Konsultatsioonide tegevjuht PilleKams, kes tegi klubisse kogunenutele ülevaate personaliarendamisega seotud toetuste võimalustest.
Autor: Ain Alvela
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077