Autor: Alyona Stadnik • 10. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nitrofert: ajame ise teed puhtaks

Eelmise aasta Ida-Virumaa edukaim firma ja ka Eesti edukamate ettevõtete TOP 100 võitnud Nitrofert AS kantseleijuht Zinaida Nikitina sõnul nende ettevõtte töötajad hoolitsevad teede puhastamise eest ise.

„Momendil kõik laabub, sest toodangut ei ole vaja laadida. Kui oleks pidanud, siis oleks teistmoodi. Hetkel lumetorm tööd ei häiri“ kommenteeris Nikitina.

Nitrofertis on inimesed tööl, teed on lahti aetud, töötajaid toodi tööle ja viiakse ka ära.

„Töötajad meil puhastavad teid ise ning hoolitsevad seadmete eest ning tsehhi esise eest,“ kommenteeris Nikitina.

Nitroferti ettevõtte enda transport ajas teed lahti kuni suure teeni ning töötajad helistasid firmasse, mis ajab suurteid lahti ning hommikul kella 8-ks oli teed puhtad, lisas ta.

Nikitina sõnul on Ida-Virumaal jube, ta ei mäletagi sellist asja, mis Padaorus praegu toimub.

„Sellel uuel uhkel teel, mis ühendab Jõhvit, Kohtla-Järvet ja Narva teed viaduktidega, toimuv on väga ohtlik olukord. Asi ei ole selles, et see oleks puhastamata, vaid autod jäävad lihtsalt kinni ning üks buss lendas seal üle teeääre,“ kurtis Nikitina. 

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077