Eesti Energia lülitab Toomas Tooli hoonetes elektri välja

Eesti Energia alustab Toomas Toolile kuuluva OÜ BREM Kinnisvarahooldus tarbimiskohtades võla tõttu elektrivoolu väljalülitamist. Voolu sulgemine algab BREMi halduses olevatest tootmis- ja äriobjektidest.

BREM on Eesti Energiale võlgu alates tänavu veebruarist, võlgnevuse summa on pidevalt kasvanud. Energiafirma on pakkunud BREMile erinevaid võimalusi võlgnevuse likvideerimiseks, sh võla tasumist maksegraafiku alusel, kuid kokkulepet pole siiani saavutatud.

Võlgnevuses olevate tarbimiskohtade võrguühenduse katkestamise hoiatuse saatis Eesti Energia BREMile 13. juulil, väljalülitamine algab 2. augustist.

Energiafirma teatel on nad valmis jätkama läbirääkimisi BREMiga võlgnevuse tasumise osas ning taastama BREMi objektide elektriga varustamise pärast võlgade maksmise kokkuleppe sõlmimist.

"Soovitame kõigil eraisikutel ja ettevõtetel, kes otse Eesti Energiaga ei arvelda, vaid teevad seda läbi haldusfirma või ühistu, kontrollida, kas kinnistu haldaja või omanik tasub teenusepakkujale tarbitud elektri ja muude kommunaalteenuste eest. See aitab välistada olukordi, kus haldaja võlgade tõttu jääb arveid korralikult tasunud tarbija teenustest siiski ilma," ütles Eesti Energia juhatuse liige Margus Rink.

Kui Eesti Energia lepinguline klient, näiteks kinnistu haldusfirma, jääb elektri eest võlgu, käivitub tema suhtes võlamenetlus. Tekkinud võlgnevusest teavitab energiafirma esmalt klienti ning kui sellele ei reageerita, saadetakse elektri väljalülitamise hoiatus. Kui ka pärast hoiatust elektriarvet ei tasuta, lülitatakse elekter välja.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara