Autor: Anne Oja • 27. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kellelt Eesti Energia elektri ära võtta ähvardab

Kui Toomas Tool BREM Kinnisvarahoolduse miljonitesse ulatuvat elektrivõlga ära ei maksa või võla tasumise kokkulepet ei tee, lülitab Eesti Energia esmajärjekorras voolu välja kümnel äri- ja tootmishoonel.

Need on järgmised:

1. Suur-Sõjamäe 27A, Tallinn - tootmishooned2. Ülase 11,15, Tallinn - tootmishooned3. Vikerlase 23, Tallinn - kaubanduskeskus4. Tulika 15/17, Tallinn - äriruumid (BREMi kontor)5. Pärnu mnt 19, Tallinn - büroohoone6. Pae 74, Tallinn - äriruumid7. Suur-Sõjamäe 33, Tallinn - tootmishooned8. Lohusalu, Keila vald, Harjumaa - Lohusalu Konverentsikeskus9. Mündi 2, Tallinn - äriruumid10. Pae 72, Tallinn – kasiino

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077