Autor: Katre Pilvinski • 9. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Henkel Makroflex toob tootmise Soomest Eestisse

Henkel Makroflex kolib oma Soome tootmise Eestisse, lähitundidel avaldatakse täpsem pressiteade.

Henkel Makroflex ASi juhi Sirje Aali sõnul võimaldab Soome tootmise kolimine tõsta Eestis ettevõtte eksporti 50%. "Henkeli ekspordi kasvutrend on tõsiseltvõetav, see on korrelatsioonis statistikaameti avaldatud aprillikuu 35 protsendilise ekspordi kasvunumbriga," kinnitas Aal.

„Kui võrrelda eelmise aastaga, siis näeme, et ekspordi kasv lähikuudel tuleb kõrgem. Aasta perspektiivis näen isegi 50% kasvu. Kasvuootused on seotud Henkel Makroflexi Soome tootmise ülekolimisega Eestisse," rääkis ettevõtte juht.

Aal lubas, et tänase päeva jooksul antakse Soome tehase ülekolimise kohta lisainfot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077