Autor: Jaana Pikalev • 28. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milderite osa Baltikas väheneb kuuendikule

Meelis ja Maire Milderile kuulub ligi neljandik Baltika aktsiakapitalist, aktsiaemissiooni tulemusel väheneb nende osalus kuuendikule.

Milderite aktsiakapitali suurus otse ja läbi valdusfirma BMIG on 4,4 miljonit, mis moodustab kogu aktsiakapitalist hetkel ca 24%. Kolme uue aktsionäri kaasamisel kahaneb Äripäeva arvutuste kohaselt Milderite osalus rõivatööstuses 16 protsendini.

Ettevõtte teatas, et aktsiate märkimise soovi on kinnitanud Danske Capital Fund, E. Miroglio S.A. ja East Capital Baltic Fund. Baltika aktsiakapital suureneks nende investoritega täiendavalt 8,85 miljoni võrra. Kapitali loodetakse kaasata 106 miljoni krooni, aktsiate märkimine ning nende eest tasumine toimub jaanipäeva nädalal.

Baltika aktsiakapital on praegu 186 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077