Autor: Kaisa Gabral • 4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heiti Hääl peab Kalevi müüki paratamatuks

Ärimees Heiti Hääl tunneb Oliver Kruudat kui suurimat spordimetseeni, Kalevi müüki peab ta paratamatuks.

"Mina ettevõtja Oliver Kruudat ei tunne, mina tunnen Oliver Kruudat kui ühte suurimat Eesti spordi metseeni ja lihtsalt mõnusat vestluskaaslast," ütles Hääl.

"Koos oleme ajanud Eesti ratsaspordi asja, ühiseid ärisid pole meil olnud. Kalevi müük on ilmselt paratamatu samm ja kardetavalt otsene Skandinaavia pankade sihipärase tegevuse tulemus. Likviidsusprobleemid on täna pea kõigil ettevõtjatel, need kes sellest piiramisrõngast pea püstu välja tulevad, on väga kõvad mehed," lisas ta.

 Oliver Kruuda ja Heiti Hääl on aastaid olnud Eesti ratsaspordi suurrahastajad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077