Autor: Kadrin Karner • 4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balbiino: Kalev jääb Eesti brändiks

Kalev on Eestile iseloomulik bränd ka peale seda, kui Norra suurkontserni Orkla Soome tütarettevõte Felix Abba Oliver Kruudalt Kalev Chocolate Factory (KCF) ära on ostnud, ütles Äripäevale Balbiino juht Jaak Muug.

„Kalev kui bränd on ikkagi Eesti bränd,“ ütles Muug ning lisas, et loodetavasti jääb see selleks ka peale müüki.

„Usun, et kui uued investorid ja omanikud on tõsised ja tahavad seda ettevõtet arendada, siis on see ettevõttele kasuks,“ rääkis Balbiino juht , tuues kohe välja ka asja teise poole: "teistpidi on natuke kurb, et Eesti kapitalil põhinevaid ettevõtteid jääb järjest vähemaks.“

Tehingu hinda Muug enda sõnul kommenteerida ei soovinud, öeldes, et lisaks Kalevi kaubamärgi väärtusele tuleks tehingu väärtuse suurusjärgu pakkumisel teada ja arvesse võtta ka ettevõtte kohustusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077