Swedbank: toetame Glaskeki saneerimist

Swedbank toetab oma pikajalise kliendi Glaskeki saneerimisprotsessi, ütles Äripäevale Swedbank Balti kõrgendatud äririski juhtimise divisjoni (BFR&R) projektide juht Hannes Veskimäe.

"Glaskek on olnud Swedbanki pikaajaline klient ja toetame nende otsust ettevõte tegevust jätkata läbi saneerimisprotsessi," ütles Veskimäe. Ta lisas, et ettevõtte restruktureerimisel kaaluvad osapooled alati läbi erinevad võimalikud variandid ning otsused langetatakse pika analüüsi tulemina.

"Edukas restruktureerimisprotsessis on edu pandiks vastastikune usaldus ja koostöö – Glaskeki otsus algatada saneerimismenetlus on positiivne ja loodame, et see laheneb kõigile osapooltele kasulikul moel," rääkis Veskimäe panga lootustest. 

Äripäev kirjutas hiljuti, et Harju Maakohus algatas 17. märtsil ASi Glaskek juhatuse avalduse ja äriühingu suurima finantseerija teadmisel ettevõtte saneerimismenetluse saneerimisseaduse alusel, kuigi ettevõtte restruktureerimist alustati juba aasta varem.

AS Glaskek ühendas 2009. aastal mitmed tütarfirmad, et vähendada kulubaasi ja teha ettevõtte struktuur lihtsamaks. Ettevõtte juhi ja ühe omaniku Indrek Pajuri sõnul on andnud tegevuste konsolideerimine arvestatavat efekti. 

 

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara