Autor: Jaana Pikalev • 16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nord Stream saab pankadelt 3,9 miljardit eurot  

Venemaalt mööda Läänemere põhja Saksamaale peagi gaasijuhet rajama asuv Nord Srteam AG plaanib täna lõpule viia tehingu 27 pangaga kokku 3,9 miljardi euro suuruse finantseeringu saamiseks.

Interfaxi teatel toimub sel puhul täna Londoni fondibörsil pidulik tseremoonia, kirjutas ERR.

Nord Streami gaasijuhte rajamise kogumaksumus küündib 7,4 miljardi euroni. Pankadelt täna saadavast 3,9 miljardist eurost on ekspordi krediidiagentuurid Hermes, United Loan Guarantee Program (mõlemad Saksamaa) ning SACE (Itaalia) otsustanud garanteerida 3,1 miljardit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077