Eesti Eine kolib pliidi ja kokad Tallinna tööstusparki

AS Eesti Eine viib oma tootmise Tallinna tööstusparki ja rajab sinna 1000 ruutmeetri suuruse keskköögi hoone.

Vastavalt Tallinna linnavalitsus teatas, et nõustub ASile Tallinna Tööstuspargid kuuluva kinnistu Sarruse tn 14 hoonestusõigusega koormamisega aktsiaseltsi Eesti Eine kasuks koos kinnistu hilisema väljaostuõigusega.

Eesti Eine äriplaani kohaselt rajatakse Sarruse 14 kinnistule ühe aasta jooksul ca 1000 m2 pinnaga keskköögi hoone. Toidu valmistamisega hõivatud 50 töötajat hakkavad varustama koole, lasteaedu, haiglaid ja restorane.

Tööstuspark korraldas tänavu sügisel järjekordse arenduskonkursi Betooni tn tööstuspargi kinnistute müümiseks/hoonestusõiguse seadmiseks. Ainsa taotluse esitas konkursile AS Eesti Eine, kes  pakkus Sarruse tn 14 2500 m2 kinnistule hoonestusõiguse seadmise eest tasu 90 krooni/m2 aastas (lisandub käibemaks). Hoonestusõiguse lepingu sõlmimisel tasub Eesti Eine aktsiaseltsile ettemaksuna kolme aasta hoonestusõiguse tasu 810 000 krooni (koos käibemaksuga)

Pärast kolme aasta möödumist hoonestusõiguse seadmise lepingu sõlmimisest saab Eesti Eine kinnistu väljaostuõiguse. Kinnistu omandamise eest tuleb Eesti Einel maksta aktsiaseltsile 2 970 000 krooni (koos käibemaksuga).

Osale arutelus

  • Maire Kasemaa

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara