31. oktoober 2009
Jaga lugu:

Atria Eesti trügib kanalihatoodete turule

Eelmise aasta suvel Vastse-Kuuste lihatööstuse ostnud AS Atria Eesti on alustanud Vastse-Kuustes suitsutatud, küpsetatud ja marineeritud kanalihatoodete tootmisega, soovides pakkuda väärilist konkurentsi kahele suurele linnulihatootjale ASile Tallegg ja ASile Maag Grupp.

„Meie üllatusmoment seisneb uutes maitsetes ja selles, et üritame oma küpsetuskarpidega teha tarbijale kokkamise võimalikult mugavaks,“ ütles Atria Eesti peadirektor Kaido Kaare. „Tahame pakkuda väärilist konkurentsi praegustele vähestele turul olijatele. Leidsime, et kanalihatoodete pakkujaid ja maitseid võiks olla rohkem.“

Atria Eesti turundusdirektor Rene Kiis ütles, et nende prognooside kohaselt kasvab linnuliha tarbimine lähiaastatel viiendiku võrra. „Mulle isiklikult tundub, et üks suur tegija Tallegg on mõnes kohas võibolla veidi jänni jäänud,“ rääkis Kiis. „Nad on tarbijauuringutega vähe tegelenud. Meie seevastu uurisime enne toodanguga turule tulekut väga hoolega, milliseid tooteid tarbija soovib.“

Esimesed partiid Wõro kaubamärki kandvaid linnulihatooteid valmisid Vastse-Kuustes paar-kolm nädalat tagasi. Sortimendis on praegu 12 erinevat toodet. Toormena kasutatakse Soome emaettevõttes Atria kontsernis kasvatatud kanaliha.

Atria omandas möödunud aasta juunis ASi Wõro Kommerts ja ASi Vastse-Kuuste Lihatööstus. Valga Lihatööstus kuulub Atria gruppi alates 2005. aastast. Alates selle aasta augustist tegutsevad kõik kolm lihatööstust ASi Atria Eesti nime all.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt