16. oktoober 2009
Jaga lugu:

Eesti Energia juhtkond kohtus ametiühingutega

Tänasel Eesti Energia juhtkonna ja energeetikavaldkonna ametiühingujuhtide kohtumisel arutati koostööd ja infovahetust ettevõtte juhtkonna ning ametiühingute vahel.

Pooled leppisid kokku mitmes protseduuris, mis võimaldab ametiühinguid paremini ja varem kaasata oluliste personaliteemade arutellu. Eesti Energia juhtkond ja energeetikavaldkonna ametiühingute esindajad otsustasid, et läbirääkimised poolte vahel tihenevad ning selleks luuakse koostöös komisjon, mille eesmärgiks on võimalike ametiühingusuhtlust puudutavate kaebuste läbivaatamine ja lahendamine, teatas Eesti Energia.

Lisaks otsustati koos otsida lisavõimalusi, mis aitaksid Narva Elektrijaamades koondatavatel põhitegevusi toetavate üksuste töötajatel leida kergemini tööd teistes selle piirkonna ettevõtetes, samuti teeb Eesti Energia lisaanalüüse tugiteenistuste tänase efektiivsuse hindamiseks.

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive kinnitas muuhulgas ametiühingutele, et ettevõttel puuduvad laiaulatuslikud koondamisplaanid Ida-Virumaal ning lisas, et igasuguste ettevõtte tööhõivet puudutavate küsimuste ettevalmistamisel kaasab juhatus ametiühinguid. Liive sõnul peab Eesti Energia oma tootmistegevuses pidevalt oma tegevust efektiivistama, et olla konkurentsivõimeline ning tagada kindel ja kohalik energiatootmine, kuid nende tegevuste laiem eesmärk on tagada töökohtade säilimine ja konkurentsivõime, mitte koondamine.

Liive lisas, et kui Eesti Energial tekib tulevikus täiendavaid väiksemamahulisi koondamisplaane, annab ettevõte sellest ka teada ning arutab läbi ametiühingutega.

"Kohtumine möödus töises ja konstruktiivses meeleolus ning olen seda meelt, et selliseid arutelusid võiks olla tihemini," lausus Liive.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt