Vallandatud juht: sain suurepäraselt hakkama

Kui Igor Poleštšuk eelmise aasta detsembris Kreenholmi tegevjuhiks valiti, lubas ta sügavas kahjumis hinge vaakuva firma päästa. Neli kuud hiljem lasid omanikud ta lahti. Enda tööle annab Poleštšuk hindeks "suurepärane".

Poleštšuk ütles intervjuus ajakirjale Saldo, et ta sai vähemalt enda jaoks selgeks, miks Kreenholm surmale oli määratud. "Raha viiakse välja, arveid ei maksta. Kreenholmi teenitud raha läks suures osas emafirma kontorisse. See ei sobinud mulle ja ma korraldasin skandaali," rääkis ta.

Tema sõnul on kümne Rootsis Göteboris asuva peakontori töötaja kulud tõenäoliselt sama suured kui saja Narvas töötava inimese omad. Tõenäoliselt on emafirma rahaline seis väga keeruline, aga peakontorit koomale tõmmata on raske.

"Kreenholmil pole häda midagi, ainult see vaht tuleb ära visata," kommenteeris Poleštšuk.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee