Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 15. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vallandatud juht: sain suurepäraselt hakkama

Kui Igor Poleštšuk eelmise aasta detsembris Kreenholmi tegevjuhiks valiti, lubas ta sügavas kahjumis hinge vaakuva firma päästa. Neli kuud hiljem lasid omanikud ta lahti. Enda tööle annab Poleštšuk hindeks "suurepärane".

Poleštšuk ütles intervjuus ajakirjale Saldo, et ta sai vähemalt enda jaoks selgeks, miks Kreenholm surmale oli määratud. "Raha viiakse välja, arveid ei maksta. Kreenholmi teenitud raha läks suures osas emafirma kontorisse. See ei sobinud mulle ja ma korraldasin skandaali," rääkis ta.

Tema sõnul on kümne Rootsis Göteboris asuva peakontori töötaja kulud tõenäoliselt sama suured kui saja Narvas töötava inimese omad. Tõenäoliselt on emafirma rahaline seis väga keeruline, aga peakontorit koomale tõmmata on raske.

"Kreenholmil pole häda midagi, ainult see vaht tuleb ära visata," kommenteeris Poleštšuk.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077